NÅ DINA KUNDER DÄR

DE BEFINNER SIG.

VI HJÄLPER VÅRA KLIENTER ATT DRIVA RESULTAT OCH NÅ NYA KUNDER EFFEKTIVT

PÅ RÄTT STÄLLE, I RÄTT TID.


DRIV RESULTAT MED EN HELHET.

När det gäller digital tillväxt kan det vara så att många som missar en eller flera delar och får halvdana resultat. Vi vill brygga det glappet och ge våra kunder och partners en helhet som är enkel. Våra tjänster är utformade på det sättet att det skall vara lätt att komma igång och aldrig känna osäkerhet eller att något saknas.


DIGITAL ANNONSERING.

Det största problemet vi som små eller medelstora företag idag står inför är att lönsamt kunna nå ut till rätt personer, i rätt tid, med rätt budskap för att få mer kunder och växa. Vi hjälper små och medelstora företag att hitta och skapa kraftfulla och riktade budskap till rätt personer via rätt kanaler i exakt rätt tidpunkt.

Så att företag kan bilda nya lönsamma inkomstkällor, få mer kunder och växa på marknaden, och samtidigt få tid att vara bäst på det man gör.

1. Annonsering

Öka omsättningen var du än befinner dig med kraftfulla Facebook, Instagram och eller Google annonser. Vi planerar, skapar, hanterar och växer alla annonser som driver nya kunder till ditt företag.

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Google AdWords (Sök)
 • Sökmotoroptimering (SEO)
Google & Sök
Facebook & Instagram

DIGITAL OPTIMERING.

Häng med i tiden. Många företag lider av en föråldrad närvaro online. Sociala profiler och hemsidor är inte uppdaterade för ett allt mer digitaliserat samhälle som investerar i uppdaterade och pålitliga företag. Vi hjälper företag att få ett mordernt utseende som slår hål på allt tvivel om verksamheten fortfarande är aktiv och som får potentiella kunder att vilja ta kontakt och köpa.

Hemsidor
Social Media

2. Hemsidor & Social Media

"With great power, comes great responsibility." När du får kraftfull annonsering som driver värdefull trafik till din hemsida vill du ge dina besökare en upplevelse de inte får hos någon konkurrent.

Vi skapar, optimerar och hjälper dig med både din hemsida och dina sociala medier så att du får en stark modern digital närvaro online.

 • Designar nya hemsidor
 • Optimerar befintliga hemsidor
 • Underhåller hemsidor
 • Designar nya sociala media profiler
 • Optimerar befintliga sociala media profiler
 • Underhåller sociala media profiler (kontinuerliga inlägg)

BRANDING & VARUMÄRKE.

Vinn människors hjärtan.

En T-Shirt kan kosta 50kr eller 500kr och vara tillverkade i exakt samma material, land och i samma fabrik, av samma personal.

Varför har företaget vars T-Shirt kostar 500kr, fortfarande kunder? På prislappen står det, "Armani".

Branding
Brand Story

3. Branding & Varumärke

Få kunder att sprida ordet om ditt företag och skapa starka band med din målgrupp, samtidigt som du höjer värdet på dina befintliga tjänster med stark branding.

Få en enhetlig upplevelse av ditt varumärke online och öka värdet på dina produkter och tjänster.

 • Digital Branding
 • Brand Story Utveckling

Vår vision är att ta bort allt krångel och all onödig risk med digital marknadsföring för företagare och hjälpa små och stora företag växa i en digital värld.

Profit Media AB

Norra Krokslättsgatan 4

412 64 Göteborg

559281-7711

010-165 00 86

www.profitmedia.se

Kontakta oss

Tjänster

Social Media Posting

Social Media Boosting

Google Annonsering

Facebook Annonsering

Instagram Annonsering

Youtube Annonsering

LinkedIn Annonsering

Webbdesign & hosting

4.9/5 på Google Omdömen

Profit Media AB © 2021

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra våra tjänster och våra arbetssätt för dig. Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du vår privacy policy. Klicka här för att läsa mer